Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb tarafından teknoloji destek programı onaylanan bir projenin değerlendirilmesi ve izlenmesi amacıyla...

Kosgeb tarafından teknoloji destek programı onaylanan bir projenin değerlendirilmesi ve izlenmesi amacıyla kim yetkilendirilir?

Kosgeb tarafından teknoloji destek programı onaylanan bir projenin değerlendirilmesi ve izlenmesi amacıyla kim yetkilendirilir?

783
0
  • Uygulama Birimi tarafından Kurulda destekleme kararı alınan yatırım projesi orta yüksek ve yüksek teknoloji alanında ise İzleyici ve Koordinatör belirlenir. Yatırım projesi orta- düşük veya düşük teknoloji alanında ise izleyici belirlenir, koordinatör belirlenmez.
  • Destek kapsamına alınan her bir yatırım projesinin izlemesi, destek süresince ve sonrasında olmak üzere iki aşamalı yapılır. Her bir projenin izlemesi ve değerlendirilmesi, İşletmeden Sorumlu Personel ve/veya İzleyici tarafından yapılır.
  • Kurulda destekleme kararı alınan her bir proje için, proje konusuna uygun öğretim elemanı Uygulama Birimi tarafından destek süresince projeyi izlemek üzere İzleyici olarak belirlenir.
  • Koordinatör; Başkan Müşaviri, Başkanlık Müşaviri, Müdür veya en az 8 (sekiz) yıl iş

Deneyimi olan KOBİ Uzmanları arasından ilgili Başkanlık Birimi   tarafından alınacak

Başkanlık Makamı Oluru ile belirlenir. Uygulama Birimi tarafından Başkanlık Makamı Oluru kapsamında belirtilen isimler arasından görevlendirme yapılır.

İzleyici aynı anda en fazla 3 (üç) KOBİ Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı yatırım projesi izler, Koordinatör ise aynı anda en fazla 4 (dört) yatırım projesinde görevlendirilebilir.


Kaynak: kosgeb
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKimdi bu Stephen Hawking?
Sonraki İçerikBursa SMMM Odası 19 Ekim 2019 – Cumhuriyet Söyleşisi ‘ATATÜRK ETKİSİ’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz