Ana Sayfa Muhasebe Sözleşmesi Mart ayında sona eren SMMM Nisan ayında Mart ayına ait yapmış...

Sözleşmesi Mart ayında sona eren SMMM Nisan ayında Mart ayına ait yapmış olduğu işlemler için ücret isteyebilir mi?

515
0

Mükelleflerimizden biri 2020 Nisan yılında başka bir meslektaşımız ile çalışacağını iletti. Bildiğiniz üzere 2020 Mart ayının evraklarını ve beyannamesini 2020 Nisan ayında yapmış bulunuyoruz. 2020 Nisan ayına makbuz kesmemiz gerekir mi?

Mart ayında beyanname verilir. Hukuki olarak işlemlerin sona erme tarihi marttır. Mart ücreti dışında ayrıca Nisan ayına ilişkin ücret talep edilemez.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKimler Türkiye’ye yabancı plakalı taşıt getirebilir?
Sonraki İçerikEşine ait gayrimenkulde faaliyet gösteren ve kira ödemesi yapmayan gerçek kişiler muhtasar beyannamesinde emsal bedel üzerinden stopaj bildiriminde bulunacak mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz