Ana Sayfa Muhasebe Site yönetimleri avukatlık makbuzu stopaj kesintisi ve çalışanlarının ücret stopaj kesintisini site...

Site yönetimleri avukatlık makbuzu stopaj kesintisi ve çalışanlarının ücret stopaj kesintisini site adına vergi dairesi şifresi alarak kendileri beyanname bildiriminde bulunabilir mi?

1703
0
Site Yönetimi olarak çalışanlarımızın ücret stopaj kesintilerini ve avukatlık stopaj kesintilerini muhtasar beyanname ile vereceğiz. Vergi dairesi internet şifresi alımı yapabilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda bilgi verebilir misiniz?

VUK 340 seri no.lu VUK tebliği hükümlerine göre Bahsettiğiniz siteye VD tarafından şifre verilmez.

Söz konusu beyanname SMMM’ler tarafından gönderilebilir. Apt yönetimleri sadece GV kesintisi yapılmayan çalışanları olması halinde Birleştirilmiş Muhtasar beyanname gönderilmesi için VD APT. yönetimine şifre verir.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Site yönetimlerine ödediğimiz aidat ve otopark bedelini banka dekontu ile gider yazabilir miyiz?

Site Yönetimleri tarafından yapılan ücret ödemeleri Gelir Vergisine tabi midir?

Apartman ve Siteler 2019 yılında İşletme Defter-Beyan Sistemine geçecekler mi?

 

 

Önceki İçerikÇevre Ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik Ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği – 6.7.2019
Sonraki İçerikKültür ve Turizm Bakanlığından belgeli turizm tesislerinin nitelikli hale getirilmesi için tebliğ yayınlandı – 6.7.2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz