Ana Sayfa Çalışma Hayatı İş yerinin taşınması halinde yıllık ücretli izin süreleri sıfırlanır mı?

    İş yerinin taşınması halinde yıllık ücretli izin süreleri sıfırlanır mı?

    169
    0

    İşyeri başka bir sanayi sitesine taşınıyor. Bu taşınma sırasında tazminatlar ödeniyor. Bu durumda önceki sanayi sitesindeki çalışmadan 20 gün izin hakkı olan biri tazminatını aldığında izin hakkı taşındıktan sonra 14 gün mü olur?

    İzin süresi birleştirilerek devam etmektedir, düşmeyecektir.

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik16 Yaşında olan ve temel eğitime devam etmeyen kişi çalıştırılabilir mi?
    Sonraki İçerikKapanan şubede kullanılan kağıt ortamındaki fatura ve gider pusulası gibi yasal belgeler iptal ettirilmeli midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz