Ana Sayfa Muhasebe Bordrolu çalışan SMMM’ler ay içinde birden fazla firmada çalışabilir mi?

Bordrolu çalışan SMMM’ler ay içinde birden fazla firmada çalışabilir mi?

788
0

Serbest muhasebeci mali müşavir bir ayın 15 günü bir şirkette, ayın diğer 15 günü başka bir şirkette bağımlı çalışabilir mi? Bu şirketlere ait beyannameleri gönderebilir mi?

Birden fazla iş yerinde çalışabilir. Ancak; sadece bir firmanın beyanname ve bildirimlerini Şirket şifresi ile gönderebilir.

Libya uyruklu müşterim Kasım ayı sonunda Libya’ya gitti. Aralık sonunda itibaren telefonlara cevap vermedi. Kardeşine ulaştık fakat kendisi bize cevap vermedi. Dükkânda demirbaşları ve Emtiası var. Mali Müşavir olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Mükellefiyet kapatılması ise mükellef veya vekili tarafından yapılır. Bu işlemde sizin sorumluluğunuzda değildir. Siz isterseniz sözleşmenizi tek taraflı fesih edebilirsiniz.

Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikToplam rafineri petrol ürünleri üretimi Şubat 2020’de %5,89 arttı
Sonraki İçerikNisan 2020’de tüketici fiyatları %0,85 artarken, yıllık enflasyon 0,92 puan azalarak %10,94’e geriledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz