Ana Sayfa Muhasebe 2019 yılında bağımsız denetime tabi olmanın şartları nelerdir?

2019 yılında bağımsız denetime tabi olmanın şartları nelerdir?

2765
0
2019 yılında bağımsız denetime tabi olmanın şartları nelerdir?


Aktif toplamımız 2018 yılı 16.244.239.91 TL’dir. Net satışlarımız 122.936.276,68 TL’dir.
Çalışan sayımız 10 kişi. Bağımsız denetime 2019 yılında tabi miyiz?

Bahsi geçen hususlarda bağımsız denetime tabi olacak şirketlerin kriterleri Kamu gözetim kurumunca belirlenip yayımlanmaktadır.

Aşağıdaki linkten güncel bilgileri edinebilirsiniz.

http://www.kgk.gov.tr/Portalv2Uploads/files/Duyurular/v2/Diger/BKK%20Kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma%20Tablosu%2011_06_2018.pdf

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Faal olmayan herhangi bir firmayı Bağımsız Denetim ve Mali Müşavirlik şirketine dönüştürebilir miyim?

Bağımsız Denetim firmasının beyannamelerini SMMM unvanı ile bordroya dâhil olmadan gönderebilir miyim?

SMMM olarak faaliyet gösteren kişi aynı anda başka bir SMMM ve bağımsız denetim şirketinin ortağı ve müdürü olabilir mi?

Bağımsız Denetime Tabi Şirketlerin Belirlenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı (Yeni Karar) Karşılaştırma Tablosu (2018/11597 Sayılı)

 

Önceki İçerikSigortalılık süresini ve prim ödeme gününü tamamlayan kişiler kendi isteğiyle işten ayrıldığında kıdem tazminatı alabilir mi?
Sonraki İçerikVergi dairesinden alacağımı başka bir firmanın vergi dairesi borcuna karşılık mahsup edebilir miyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz