Ana Sayfa Vergi Tüm kurumlar vergisi mükelleflerinin kurumlar vergisi beyanname verilme süreleri uzatıldı mı?

Tüm kurumlar vergisi mükelleflerinin kurumlar vergisi beyanname verilme süreleri uzatıldı mı?

629
0

518 sıra no’lu VUK genel tebliğ kapsamında mücbir sebep durumundan yararlanacak olan kurumlar vergisi mükellefleri için vergi dairesin bilgi vermemiz gerekir mi?

Vergi dairesine ayrıca bilgi verilmesi gerekmez. Mücbir sebebe tabi olup olmadığınızı internet vergi dairesi sisteminden kontrol ediniz.

Kurumlar vergisi süre uzatımı mücbir sebep kapsamı dışında olan mükellefler için de geçerli midir?

Uzatma tüm kurumlar vergisi mükellefler için geçerlidir.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSerbest meslek mensupları e-Belge üzerinden e-Arşiv Fatura düzenleyebilir mi?
Sonraki İçerikMükellefiyeti sonlandırılan bir işletmenin çalışanları ücretsiz izin desteğinden faydalanabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz