Ana Sayfa Muhasebe Mali müşavirler 2021 yılında müşterileri ile tekrar sözleşme yenilemek zorunda mıdır?

    Mali müşavirler 2021 yılında müşterileri ile tekrar sözleşme yenilemek zorunda mıdır?

    Mali Müşavirler yıl sonunda sona eren sözleşmesini yenilemeyecekse müşteriye yazılı olarak bildirmelidir. 

    717
    0
    2021 yılında GİB’de yapılan aracılık ve sorumluluk sözleşmeleri mükellefler ile ilgili herhangi bir değişiklik yok ise güncelleme yapılacak mıdır?

    2021 yılında gib de yapılan aracılık ve sorumluluk sözleşmeleri mükellefler ile ilgili herhangi bir değişiklik yok ise güncelleme yapılmayacaktır.


    Bir mükellefimin uzun süredir ödeme alamadığımdan Ocak 2021 itibariyle sözleşmesini yenilemeyeceğim. 31.12.2020’de sözleşmenin bitmesine rağmen noter kanalıyla yenilemeyeceğimi bildirmem gerekir mi?

    Yeni yılda sözleşme yenilemeyeceğiniz bilgisini vermeniz gerekir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBasit Usule Tabi Mükelleflerin Yıllık Gelir Vergisi Beyanı Broşürü Yayınlandı
    Sonraki İçerikSerbest bölgeye düzenlenecek faturalarda 7 günlük süre geçerli midir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz