Ana Sayfa Muhasebe Diş hekimleri ÖKC cihaz kullanabilir mi? ÖKC kullanırlarsa makbuz bastırmalarına gerek var...

Diş hekimleri ÖKC cihaz kullanabilir mi? ÖKC kullanırlarsa makbuz bastırmalarına gerek var mı?

848
0
Diş hekimleri ÖKC cihaz kullanabilir mi? ÖKC kullanırlarsa makbuz bastırmalarına gerek var mı?

Diş hekimliği iş yeri açılışı yapacağız. Diş hekimleri için ÖKC alımı ya da pos cihazı alımı zorunlu mudur? Ayrıca serbest meslek makbuzu bastırmak gerekir mi?

Doktorlar, Diş hekimleri Bankalardan Özel donanımlı POS cihazı almak zorundadır. Bu pos cihazları Kredi kartlı satışlarda SM Makbuzu düzenler. Ayrıca Kağıt ortamında SM Meslek makbuzu bastıracaklar.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Diş hekimleri ödeme kaydedici cihaz kullanabilir mi?

Diş hekimleri şirketlere serbest meslek makbuzu düzenleyebilir mi?

Hastanelerde sözleşmeli çalışan doktorların vermesi gereken beyannameler nelerdir?

 

Önceki İçerikİthalatta Kota ve Tarife Kontenjanı İdaresine İlişkin Tebliğ (No: 2019/5)
Sonraki İçerikTemmuz – Eylül 2019 İç Borçlanma Stratejisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz