Ana Sayfa Muhasebe Bina için daha sonradan yapılan büyük tadilatları hangi hesapta takip etmeliyiz?

Bina için daha sonradan yapılan büyük tadilatları hangi hesapta takip etmeliyiz?

Bina için daha sonradan yapılan büyük tadilatları hangi hesapta takip etmeliyiz?

721
0

Limited şirket kayıtlarında yapılmakta olan yatırımlarda izlenen bina tamamlandığı için 2018 yılında 252 ilgili bina hesabına alınmıştır.

 

Fakat çevre düzenlenmesi adına (etrafa beton dökmek ve bunun için demir vs alımı) birkaç fatura alınmıştır bu durumda bu faturaları hangi hesaba almak doğru olacaktır?

 

252 Hesaba alt hesap olarak eklenir.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBir yıl ücretsiz izin kullanan personel bu süre zarfında sağlık hizmetlerinden faydalanabilir mi?
Sonraki İçerikTaşıt alımlarındaki kredi komisyonları aracın maliyetine mi eklenir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz