Ana Sayfa Muhasebe % 45 engelli çalışana uygulanan vergi indirimi ne kadardır?

% 45 engelli çalışana uygulanan vergi indirimi ne kadardır?

811
0

01.02.2019 tarihinde yeni açılış tescil edilen işyerine 07.02.2019 tarihinde % 45 engelli raporu olan bir işçi girişi yaptık.

Stopaj beyanında ne gibi indirimleri vardır? Normal sigortalıdan ne gibi farklılıkları vardır?

Tam teşekküllü hastaneden alınan rapora göre 3. derece engellilerin bordrosunda yer alan gelir vergisi matrahından her ay 290 TL indirim yapılır.

 

 

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Engellik indirimi nedir?

 

 

 

Engellilik indirimi ve asgari geçim indirimi hangi ücrete uygulanır?

 

 

 

2019 Yılı için engellilere tanınan gelir vergisi indirimi nedir?

 

 

Önceki İçerikİş Kur kaydını işe giriş sonrası yaptığım çalışan için teşvikten yararlanabilir miyim?
Sonraki İçerikVisit İstanbul geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz