Ana Sayfa Vergi 12.08.2021 tarihinde tebliğ edilen 2016 yılına ait vergi incelemesinin cezası 7326 sayılı...

    12.08.2021 tarihinde tebliğ edilen 2016 yılına ait vergi incelemesinin cezası 7326 sayılı kanun kapsamına girer mi?

    329
    0

    2016 yılı defter incelemesi sonucu kesilen vergi ve ceza 12/08/2021 tarihinde tahakkuk ettirilmiş olup tarafımıza bugün tebliğ edilmiştir. 7256 sayılı kanuna göre vergi ve cezalar yapılandırma kapsamına girer mi? Nasıl bir yol izlemem gerekir?

    Vergi ve kesilen cezalar 7326 sayılı kanun kapsamın da ödenebilir.

    VD müracaat ediniz. Cezalar kaldırılır vergi aslının yarısı silinir.


    Kaynak: ismmmo,GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2021 Temmuz ayında İstanbul’da Toptan Eşya Fiyatları indeksi % 3,12 oranında arttı
    Sonraki İçerik2021 yılı Ocak-Temmuz döneminde tekstil ve hammaddeleri ihracatında öne çıkan ilk 3 ülke İtalya, Almanya ve ABD oldu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz