Ana Sayfa Muhasebe Yeni yılda farklı bir mali müşavirle çalışamaya başlayan mükellefin geçmiş yıl defterinin...

Yeni yılda farklı bir mali müşavirle çalışamaya başlayan mükellefin geçmiş yıl defterinin kapanış tasdikini kim yaptırmalıdır?

Yeni yılda farklı bir mali müşavirle çalışamaya başlayan mükellefin geçmiş yıl defterinin kapanış tasdikini kim yaptırmalıdır?

1556
0

2019 yılında devir alınmış olan bir defterin 2018 yılı defterlerinin kapanışı kim tarafından yapılmalıdır. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

 

Defterler takvim yılı esasına göre tutulduğuna göre elbette önceki meslek mensubu tarafından kapatılır.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTarhiyat sonrası uzlaşmanın sağlanamaması/temin edilememesi halinde dava açma hakkı var mıdır? Varsa süresi nedir?
Sonraki İçerikYurt dışına ürün satışında nasıl bir evrak düzenlemeliyim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz