Ana Sayfa SGK Yeni işe başlayacak bir personelin SGK teşvikinden faydalanıp faydalanmadığını nereden sorgulayabiliriz?

    Yeni işe başlayacak bir personelin SGK teşvikinden faydalanıp faydalanmadığını nereden sorgulayabiliriz?

    SGK Teşvikleri

    419
    0

    Yeni işe başlayan mükellefim yanında eleman çalıştırmaya başladı. Yanında çalıştırdığı elemanlar için hangi SGK teşviklerinden yararlanabilir? 

    E-sgk işveren sistemi teşvikler ve tanımlama bölümünden işe alınacak işçinin T.C. kimlik numarası girilerek yararlanabileceği teşvikleri görebilirsiniz.

    SGK Teşvikleri sunumu için tıklayın…

    17103 /4447 kanun geçici 19. maddesine göre uygulanan teşvik ne zamana kadar uzatıldı? 

    4447 sayılı Kanunun Geçici-19 ve Geçici 21.Maddesindeki 7103 Kanun Numaralı Prim Teşviki ile Gelir ve Damga Vergisi Stopajı Desteğinin 31/12/2020’de bitecek olan uygulama süreleri 31/12/2022 tarihine kadar uzatılmıştır.


    Kaynak: İsmmmo, sgk
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikRaporlu olan personelimizin SGK prim gününü tam gösterebilir miyiz?
    Sonraki İçerikGümrük beyannamelerinde Mali Müşavir bilgilerinin girilmesi zorunlu mudur?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz