Ana Sayfa Vergi Plastik Madde Geri Dönüşümü Yapan İmalatçının Alması Gereken Başka Bir Belge Var...

    Plastik Madde Geri Dönüşümü Yapan İmalatçının Alması Gereken Başka Bir Belge Var Mıdır?

    105
    0

    Yeni bir Mükellefim kapasite raporu ve sanayi sicil belgesiyle plastik geri dönüşümü yapmaktadır. Bu belgeler dışında başka bir evrak veya belge çıkarmamıza gerek var mı?

    Başka evrak konusunda bilgimiz yok. Muhasebe uygulaması için TDHP kurallarına göre defter tutulur Sanayi sicil belgesi olan mükelleflerin İhraç kayıtlı satış yapmaları halinde teslimleri için KDV hesaplamazlar.

    Sektörel diğer zorunluluklar ile ilgili T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın  Sıfır Atık ve Atık İşleme İle ilgili açıklamalarını inceleyebilirsiniz

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikŞirkette yapılan hisse devrinin geçici vergi beyannamesinde bildirilmesi yeterli midir?
    Sonraki İçerikTeknopark Bölgesinde Kazançlarımızı Kurumlar Vergisinden İstisna tutulması Zorunluluk Mudur? Bunları KKEG Yazabilir Miyiz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz