Ana Sayfa Çalışma Hayatı Müjde! Emeklilere Fark Zammı Verilecek!

    Müjde! Emeklilere Fark Zammı Verilecek!

    1373
    0

    Memur emeklilerine %4 artışa ilave %1,34 fark zammı verilecek.

    Enflasyon verileri ile 11.5 milyon emeklinin 2017-Temmuz zammı belirlenmeye başladı. 2017 yılı Ocak-Mart ayları enflasyon oranının %4,34 çıkmasıyla emeklilere yapılacak zam oranı da buna göre belirlenecek. Toplu iş sözleşmesi kapmasında 2017 Temmuzda %4 zam, enflasyonun altı aylık %3’ü aşması durumunda emeklilere enflasyon farkı için maaş zammı farkı verilecek.

    2017 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarının enflasyon artışına göre maaş farkının kesinleşmesi bekleniyor. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş zamları ise 2017 yılı ilk yarısında (Ocak-Haziran arası) gerçekleşecek enflasyona göre belirlenecek.

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikE-Defter Verilme Süresi Uzatıldı!
    Sonraki İçerikVazife Malulü Askerlere Maaş Nasıl Bağlanır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz