Ana Sayfa Vergi Kurumlar Vergisi Matrah Artırımının 31 Temmuz 2023 Tarihine Kadar Peşin Ödenmesi Halinde...

    Kurumlar Vergisi Matrah Artırımının 31 Temmuz 2023 Tarihine Kadar Peşin Ödenmesi Halinde %10 İndirim Uygulanır Mı?

    125
    0

    Kurumlar Vergisi Matrah artırımında defaten/peşin seçeneğini seçenlerde ödemelerini tahakkuk fişinde 30-06-2023 yazsa dahi 31-07-2023’e kadar %10 indirimli yapabilir değil mi?

    Evet. Yapılan uzatma sonrası tahakkuk eden verginin son ödeme tarihi 31/07/2023 dür. Bu tarihte ödemenin tamamı yapılması halinde % 10 indirimden yararlanılır.

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikPastaneler İş Yerindeki Yeme İçme Bedeli İçin Yüzde Kaç KDV Hesaplayacak?
    Sonraki İçerikYurt Dışındaki Firmaya Verilen Yazılım Hizmet Bedeli Dövizli Olarak Tahsil Edilebilir Mİ?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz