Ana Sayfa Vergi Kırtasiye ürünlerinin tesliminde KDV oranı nedir?

    Kırtasiye ürünlerinin tesliminde KDV oranı nedir?

    522
    0

    Yeni açılışını yapacağımız kırtasiyemiz ile ilgili KDV oranlarıyla ilgili bilgi almak isterim. 

    Sürekli değişiklikler olduğu için güncelde hangi bilginin doğru ve yürürlükteki olduğunu ile ilgili tereddütlerim oluşuyor. Perakende ve toptan kitap ve kırtasiye, okul kıyafeti ve su, kola meyve suyu, soda gibi içeceklerin satılacağı ürünlerle ilgili güncel KDV oranlarını öğrenmek istiyorum?

    Kitap ve süreli yayınların teslimi KDV’den istisnadır KDV hesaplanmaz. 

    Diğer teslimler KDV ne tabidir. Burada 100’ lerce çeşit malın tabi olduğu KDV oranı tek tek yazamayız. Aldığınız faturalara göre KDV oranlarını takip edebilirsiniz. 


    Kaynak: ismmmo,GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocukları için Toplam 169 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi Yapılmaya Başlandı
    Sonraki İçerikTürkiye’nin tekstil ve hammaddeleri sektörü ihracatı, 2021 yılının temmuz ayında %4,6 oranında artarak 924 milyon dolar dolar değerinde gerçekleşti

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz