Ana Sayfa Haberler İmar barışında yapı kayıt bedeli ödeme süresi 6 ay uzatıldı

İmar barışında yapı kayıt bedeli ödeme süresi 6 ay uzatıldı

656
0
İmar barışında yapı kayıt bedeli ödeme süresi 6 ay uzatıldı

1 Temmuz 2019 Tarihli ve 30818 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 31/12/2017 Tarihinden Önce Yapılmış Ruhsatsız veya Ruhsat ve Eklerine Aykırı Yapılar İçin Yapı Kayıt Belgesi Almak Üzere Başvuruda Bulunmuş Olanların Yapı Kayıt Bedeli Ödeme Süresinin Uzatılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1267) ile imar barışında yapı kayıt bedeli ödeme süresinde değişiklik yapıldı.

Karar uyarınca yapı kayıt bedelinin en az yüzde 25’ini 31 Temmuz 2019’a kadar peşin olarak yatıranlar, kalan kısmını sonraki aylarda taksitli olarak ödeyebilecek.
Kalan kısım her ayın ilk günü yüzde 2 artacak.

Söz konusu Karar için tıklayınız..

 


Kaynak: Resmi Gazete
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikKİT’lerin ve Özelleştirme Programındaki Kuruluşların Borçlanma Gereği ve Finansmanı
Sonraki İçerikMars’ta Yaşanılabilirliği Aramak (NASA / Evreni Keşfetmek)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz