Ana Sayfa Çalışma Hayatı Bağımlı olarak çalışan mali müşavirler birden fazla firmanın beyannamelerini onaylayabilir mi?

    Bağımlı olarak çalışan mali müşavirler birden fazla firmanın beyannamelerini onaylayabilir mi?

    442
    0
    Smmm belgemiz ile bir firmada beyanname onaylarken, başka bir firmada personel olarak çalışabilir miyiz?

    Meslek mevzuatına göre çalışamazsınız.


    Mali Müşavirlik bürolarında çalıştırdığımız elemanlarımızın işten ayrıldıktan sonra müşterilerimiz ile 3 yıllık sözleşme yapma yasağı var mıdır?

    SMMM’ler mesleki unvanı aldıktan sonra çalıştıkları SMMM ofislerinden ayrıldıktan sonra 3 yıl süre ile eski ofisin müşterileri ile sözleşme yapamazlar.

    Bu kurala uymayanlar hakkında disiplin kovuşturması yapılır.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikNev’i değişikliği yapılarak A.Ş.’ye dönüşen şirketin e-defter tutma ve e-fatura düzenleme yükümlülüğü ile başvuru süresinin geçirilmesi halinde uygulanacak cezai yaptırım nedir?
    Sonraki İçerikİstanbul’da Kasım ayında ikinci el konut satışlarında yıllık %23,7 artış, sıfır konut satışlarında %19,8 azalış kaydedildi

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz