Ana Sayfa Muhasebe Elektronik tebligat alma zorunluluğu devam ediyor mu?

Elektronik tebligat alma zorunluluğu devam ediyor mu?

893
0
Elektronik tebligat alma zorunluluğu devam ediyor mu?


Tüzel kişiler için PTT’den elektronik tebligat adresi alma zorunluluğu 2019’da var mı? Biz yılbaşında PTT’ye ve İTO’ya başvurduğumuzda şu an bir şey yapılmayacak denmişti.
Bunu ne zamana kadar yapmak zorundayız. Yaptırımı nedir?

Mersiste tüm sermaye şirketlerine ve Tüzel kişilere adres belirlendi. Şirket yetkilileri buradan alınan verilerle e devlet üzerinden aktif edebileceklerdir.

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

MERSİS’ten Önemli Elektronik Tebligat Duyurusu

Ptt’den Ulusal Elektronik Tebligat (E-Tebligat) Sistemine İlişkin Açıklama

Şahıs firmaları (işletme ve bilanço) Elektronik tebligat başvurusu yapacak mı?

 

Önceki İçerikYeni kurulan Limited şirket taahhüt ettiği sermayeyi ödemeden şirketi tasfiyeye sokabilir mi?
Sonraki İçerikE-Devlet Üzerinden Askerlik ve Doğum Borçlanma Taleplerinin Alınması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz