Ana Sayfa Çalışma Hayatı Ücretsiz izin desteği başvurusunda bulunduğumuz personelin ay içinde farklı eksik gün sebepleri...

Ücretsiz izin desteği başvurusunda bulunduğumuz personelin ay içinde farklı eksik gün sebepleri varsa SGK bildirgesinde hangi kod ile bildirim yapmalıyız?

515
0

17/04/2020 tarihinde ücretsiz izni başlayan ve pandemi ücretsiz izin ödemesinden faydalana bilmek için müracaatta bulunacağım firmada Nisan ayının 1-16 arasında diğer eksik gün var ise istirahat, devamsızlık gibi. 28-pandemi ücret izin var hem de diğer nedenler var ise hangi eksik gün kodunu kullanmalıyım?

29 pandemi ücretsiz izin ve diğer nedenler

Normalde 15 gün çalışan temizlik işçisi pandemi sebebiyle haftada 1 gün gelmeye başladı. Kısa çalışma ödeneği için puantajını nasıl göstermeliyim?

22,5 saat çalışma var iken 7,5 saate düşüyor. Haftalık çalışılmayan saat 15 çalışılan saat 7,5 olarak bildirimde bulunmanız gerekmektedir.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİSO Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi Nisan ayında 19,1’e geriledi..
Sonraki İçerikBütün bitkisel ve bitkisel kaynaklı gıdalardaki trans yağ miktarı %2’yi geçemeyecek..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz