Ana Sayfa Şirketler Teknogirişim Sermaye Desteği Programında Ne Kadar Ödeme Yapılacaktır?

Teknogirişim Sermaye Desteği Programında Ne Kadar Ödeme Yapılacaktır?

1461
0

Teknogirişim Sermaye Desteği Programı kapsamında ödenecek destek miktarları;
1- Aşama 1 için: TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı hükümleri geçerli olup uygulayıcı kuruluşlara sağlanacak destek tutarı ve içeriği uygulayıcı kuruluş belirleme çağrısında belirtilir.

2-
Aşama 2 için:
2.1- Teminat alınmaksızın geri ödemesiz (hibe) olarak verilecek Teknogirişim sermaye desteği en fazla 150.000-TL (yüz elli bin TL)’dir. Bu tutarın proje desteği üst sınırı 110.000-TL (yüz on bin TL) ve sermaye desteği üst sınırı 40.000- TL (kırk bin TL)’dir.
2.2- Teknogirişim sermaye desteği üst sınırları Bilim Kurulu tarafından arttırılabilir.
2.3- İş planına, destek kararının alındığı yılda geçerli Bilim Kurulu kararı ile alınmış olan Teknogirişim sermaye desteği üst sınırı destek süresince uygulanır.

3- Aşama 3 için: TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı hükümleri geçerlidir.

Kaynak: TÜBİTAK (07.03.2015 – 239 sayılı Toplantı)

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2016 Yılında Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla %2,9 Arttı!
Sonraki İçerikÇiftçilere 4 Milyar 210 Milyon TL’lik Destek Ödemesi Bugün Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz