Ana Sayfa Muhasebe Mükellefiyet açarak grup şirketlerine muhasebe hizmeti verilebilir mi?

    Mükellefiyet açarak grup şirketlerine muhasebe hizmeti verilebilir mi?

    Birden fazla SMMM aynı adreste faaliyet gösterebilir ancak ticari şirketlerle SMMM'ler aynı ofiste faaliyet gösteremez.

    158
    0

    Bağımlı çalışan olarak çalıştığım şirkete mali müşavirlik hizmeti vermekteyim. İşverenimin başka firmaları da var. Çalışmakta olduğum şirkette bir odayı kiralayıp, mali müşavirlik bürosu açarak işverenimin tüm şirketlerine mali müşavirlik hizmeti vermemde meslek kanunları açısından bir sakınca var mıdır?

    GV Mükellefiyeti tesis ettirerek faaliyetinizi için istediğiniz kadar müşteriye hizmet verebilirsiniz.

    Ancak ticari faaliyet gösteren şirket veya şirketler ile SMMM ofisinin aynı adreste olması mümkün değildir. Birden fazla SMMM aynı adreste faaliyet gösterebilir ancak ticari şirketlerle SMMM’ler aynı ofiste faaliyet gösteremez.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAnonim şirketler her sene genel kurul yapmak zorunda mı?
    Sonraki İçerikDolum makinesinin satışında uygulanacak KDV oranı nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz