Ana Sayfa Duyurular Lisanslı Depo Desteği kapsamında 16,4 milyon lira destek ödemesi bugün saat 18.00...

Lisanslı Depo Desteği kapsamında 16,4 milyon lira destek ödemesi bugün saat 18.00 itibariyle yapılacak

440
0

BAKAN PAKDEMİRLİ:

16,4 MİLYON TL LİSANSLI DEPO DESTEĞİ BUGÜN HESAPLARA YATIYOR

TMO, KURU ÜZÜM BEDELLERİNİ BUGÜN ÖDEDİ

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında 16,4 milyon lira destek ödemesinin bugün yapılacağını açıkladı. Bakan Pakdemirli, TMO tarafından 456 üreticimize, 20 milyon lira değerinde kuru üzüm bedelinin de bugün hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada;

“Ticaret Bakanlığınca belirlenmiş ve Bakanlığımıza bildirilmiş 95 lisanslı depoya 2020 yılı ikinci dönem için toplamda, bugün 16,4 milyon lira, saat 18.00 itibariyle kira bedeli olarak ödenecek.” dedi.

Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) kuru üzümlerini teslim eden üreticilere de ödemeleri bugün yapıldı.

Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı.

7 Eylül itibarıyla ürünlerini teslim eden üretici sayısının 456 olduğunu belirten Bakan Pakdemirli, “Toprak Mahsulleri Ofisimize 7 Eylül’den itibaren ürünlerini teslim eden 456 üreticimizin hesaplarına 20 milyon TL tutarındaki kuru üzüm bedeli bugün yatırılmıştır. Ürününü TMO’ya teslim eden üreticilerimize teşekkür eder, bereketli olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Duyurusu 11.09.202


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSerbest çalışan meslek mensupları bir şirkette ayrıca bağımlı olarak çalışabilir mi?
Sonraki İçerikTasfiye halindeki şirketler yazar kasalarının kapanışlarını ne zaman yaptırmalıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz