Ana Sayfa Mevzuat Kosgeb tarafından araştırma, geliştirme, İnovasyon ve endüstriyel uygulamaları destekleyici programlarından yararlanma koşulları...

Kosgeb tarafından araştırma, geliştirme, İnovasyon ve endüstriyel uygulamaları destekleyici programlarından yararlanma koşulları nelerdir?

Kosgeb tarafından araştırma, geliştirme, İnovasyon ve endüstriyel uygulamaları destekleyici programlarından yararlanma koşulları nelerdir?

621
0

Bu Program;

-Ar-Ge ve İnovasyon Programı,

-Endüstriyel Uygulama Programı olmak üzere iki alt programdan oluşur.

Programdan yararlanmak isteyen girişimciler ile Türk Ticaret Kanununda tanımlı gerçek veya tüzel kişi statüsündeki İşletmelerin ilgili Uygulama Birimine proje başvurusu yapmaları, proje başvurusu yapan İşletmelerin KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve aktif durumda olmaları esastır. Projesi kabul edilen girişimcinin ise İşletmesini kurmasını müteakip KOSGEB Veri Tabanına kayıt olması gerekir.

İşletme/Girişimci, KOSGEB Veri Tabanına Kayıt Sürecine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde, www.kosgeb.gov.tr internet adresinden KOSGEB Veri Tabanına kaydını yapar.

İşletmelerin, Program kapsamındaki desteklerden yararlanabilmesi için KOBİ Bilgi beyannamesinin güncel olması gerekir.

 


Kaynak: KOSGEB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikÖlen bir sigortalının yakınlarına aylık bağlanmayacak haller hangileridir?
Sonraki İçerikKosgeb desteklenen Ar – ge ve İnovasyon programının hedefi, başvurusu ve değerlendirme süreci nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz