Ana Sayfa Duyurular Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Üzerinden Sürekli İşçi Alım...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Üzerinden Sürekli İşçi Alım Duyurusu

165
0

09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde ekli dosyada belirtilen sayıda ve unvanda personel alınacaktır.

Aşağıda belirtilen personel alımına dair ilan 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu web sayfası duyurular bölümünde ilan edilmiştir.

İlanda belirtilen şartlara sahip adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen ya da Türkiye İş Kurumu web sayfasına elektronik ortamda yapabileceklerdir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne yapılan başvuruların geçerliliği bulunmamaktadır.

İlan metni için TIKLAYINIZ…

 


Kaynak: T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYoutube ve diğer sosyal medyalardaki içeriklerden gelir elde edenlerin vergi ve KDV istisnasına ilişkin açıklamalar
Sonraki İçerikŞirketlerin Devir, Bölünme ve Hisse Değişimi Hallerinde Kurumlar Vergisi Yönünden Vergilendirmesine İlişkin Açıklamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz