Ana Sayfa Haberler Kira gelir beyan dönemi yarın başlıyor!

Kira gelir beyan dönemi yarın başlıyor!

763
0

1 Ocak – 31 Aralık 2018 döneminde konuttan 4 bin 400 lira, iş yerinden ise 34 bin liradan fazla gelir elde edenler için beyan dönemi 1 Mart’ta başlıyor.

Söz konusu beyanı vermekle yükümlü bireyler, 25 Mart 2019 tarihine kadar vergi daireleri veya gib.gov.tr adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir.

Ayrıca kişiye tahakkuk eden vergiler için mart ve temmuz aylarında ikişer taksitle ödeme imkanı bulunuyor.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAylık Para ve Banka İstatistikleri
Sonraki İçerikFirma adına düzenlemeyen belgeler gider olarak kayıtlara alınabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz