Ana Sayfa Haberler Katar 3 bankaya dava açtı

Katar 3 bankaya dava açtı

844
0

Katar Hükümeti Suudi Arabistan, Abu Dhabi ve Lüksemburg merkezli 3 bankaya dava açtı.

Riyad merkezli Samba Financial Group ve Birleşik Arap Emirlikleri merkezli First Abu Dhabi Bank’e, 2017 itibariyle yasadışı yollardan Katar’ın istikrarını bozmaya çalıştıkları gerekçesiyle dava açıldı.

Ayrıca Lüksemburg merkezli Banque Havilland SA bankasına da söz konusu çalışmaları yönettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada söz konusu bankaların ‘’Katar’ın aleyhine finansal bir kampanya başlattıkları’’ iddia edildi. Kampanya çerçevesinde New York’taki döviz platformlarında Katar riyaline yönelik sahte teklifler yöneltildiği, Katar’ın mal varlığı ve Katarlı yatırımcıların yer aldığı piyasa ve endekslerin hedef alındığı belirtildi.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikSanayi Sicil Belgesi olan firmaların YILLIK İŞLETME CETVELİ’ni 30 Nisan 2019 tarihine kadar vermeleri gerekir.
Sonraki İçerik2018 yılında sigorta dosyamız olmasa bile 2019 yılında personel çalıştırmaya başlarsak 27103 Sayılı kanundan faydalanabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz