Ana Sayfa Muhasebe 2018 yılında sigorta dosyamız olmasa bile 2019 yılında personel çalıştırmaya başlarsak 27103...

2018 yılında sigorta dosyamız olmasa bile 2019 yılında personel çalıştırmaya başlarsak 27103 Sayılı kanundan faydalanabilir miyiz?

682
0
İşverenlere sağlanan 3 aylık ücret ve prim desteğinde bir şirketimizin mart ayında açılan şubesinde çalışan 1 kişi için ( 2018 yılı çalışması olmadığı için) ortalamayı SIFIR kabul edip teşvikten yararlanabilir miyiz?

 

İlk defa tescil edilen işyerleri ile tescilli dosyası olmasına rağmen bir önceki takvim yılında sigortalı bildirimi olmayan işverenler sigortalının işe giriş tarihini takip eden üçüncü aya ait aylık prim ve hizmet belgesinden itibaren bu teşvikten yararlanabilirler.

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Mükellefin kardeşi sigortalı olarak çalışıyorsa 27103 sayılı teşvikten yararlanabilir mi?

 

İş Kur kaydını işe giriş sonrası yaptığım çalışan için teşvikten yararlanabilir miyim?

 

2019 Yılında 17103 sayılı SGK teşvikinden faydalanabilmenin şartları nelerdir?

 

Önceki İçerikKatar 3 bankaya dava açtı
Sonraki İçerikDördüncü Koalisyon Savaşı ve Napolyon (Dünya Tarihi / Orta ve Modern Çağ)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz