Ana Sayfa Haberler İstanbul Havalimanı’na 16 bin çalışan alınacak

İstanbul Havalimanı’na 16 bin çalışan alınacak

952
0

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul’un yeni Havalimanı İGA’ya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Samsunlu, İGA’nın ilk aşamasında 16 bin kişiye istihdam sağlamasının hedeflendiğini belirtti.

Kadri Samsunlu’nun açıklaması şu şekilde oldu: “İstanbul Havalimanı’nda sağladığımız doğrudan ve dolaylı istihdamla binlerce kişiye iş fırsatı sağlıyor, geniş ekosistemimizle makro düzeyde on binlerce ailenin geçimine katkı sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından istihdam gerçekleştiriyoruz. Atatürk Havalimanı’nın şu anki istihdamının çok üzerinde bir çalışan sayısına tüm iş ortaklarımızla erişeceğiz. Birinci fazımızda hayata geçirdiğimiz bu ciddi rakamlar, önümüzdeki yıllarda devreye girecek diğer fazları da düşündüğümüzde havalimanın büyük istihdam potansiyelini gözler önüne seriyor. Elbette böylesine geniş bir sistemin insan kaynağı politikalarını da etkin bir planlama ve büyük bir hassasiyetle yönetmek gerekiyor.”

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAİLE SIRLARI – Tiyatro
Sonraki İçerikKamu Harcama Birimlerine Düzenlenecek Faturaların E-Fatura Olarak Düzenlenebilmesi Hakkında Bilgilendirme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz