Ana Sayfa Duyurular İki ayda devreye alınan kurulu gücün %96,4’ü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandı

İki ayda devreye alınan kurulu gücün %96,4’ü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandı

435
0

“İki ayda devreye aldığımız kurulu gücün yüzde 96,4’ü yenilenebilir enerjiden”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yılın ilk iki ayında Türkiye’de devreye alınan 831 megavat kurulu gücün yüzde 96,4’ünün yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını bildirdi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından “Yenilenebilir enerjide hızlı başlangıç” başlığıyla infografik paylaştı.

Ocak-şubat döneminde devreye alınan kurulu gücün yüzde 96,4’ünün yenilebilir kaynaklardan elde edildiğini belirten Dönmez’in paylaştığı infografikte de iki ayda 831 megavat kurulu gücün devreye alındığı, bunun 801 megavatını yenilebilir enerji kaynaklarının oluşturduğu görüldü.


Kaynak: T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİç mimarlar serbest meslek erbabı mıdır?
Sonraki İçerikDövizli faturalarda Ba – Bs bildirimleri hangi kur üzerinden yapılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz