Ana Sayfa Haberler Garanti Bankasının unvanı değişiyor

Garanti Bankasının unvanı değişiyor

987
0
Garanti Bankasının unvanı değişiyor

Garanti Bankası’nın yüzde 49.85’lik hisse ile ortağı olan İspanyol BBVA Grubu, bankanın unvanını değiştirme kararını aldı.

Konuyla ilgili olarak bankanın açıklaması şu şekilde oldu: Garanti’nin bünyesinde bulunduğu BBVA Grubu, yürüttüğü dijital dönüşüm stratejisi doğrultusunda, dinamik ve dijital dünyaya uygun olarak yenilenen logosu ile faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda tek bir global markaya, “BBVA”ya dönüşüyor. BBVA Grubu, Meksika’da BBVA Bancomer, Arjantin’de BBVA Frances, Amerika Birleşik Devletleri’nde BBVA Compass ve Peru’da BBVA Continental markalarıyla faaliyet gösteriyordu. Bu dönüşüm ile birlikte artık tüm pazarlarda, BBVA isminin yanındaki ikinci markasını kaldırarak sadece BBVA markasını kullanacak.

 

 


Kaynak: garanti.com.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTaşımacılık ve İşletmecilik faaliyetlerinde bulunacak bir kooperatife ortak olacak kişilerin taşıma türüne uygun motorlu aracı bulunması zorunluluğu var mıdır?
Sonraki İçerikKooperatife ortak olabilmek için aranan şartların serbestçe belirlenebilmesi mümkün müdür?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz