Ana Sayfa Ekonomi Fitch Türkiye’nin Kredi Notunu Düşürdü

    Fitch Türkiye’nin Kredi Notunu Düşürdü

    1013
    0

    Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Türkiye için 2018 ekonomik büyüme tahminini yüzde 4,1’den yüzde 3,9’a düşürdü.

    Londra’daki konferansta Türkiye raporunu açıklayan yükselen Avrupa piyasaları direktörü Paul Gamble hükümetin teşvik programlarındaki yavaşlamanın büyüme tahminlerinin düşmesinie tkilediğini ve ekonomi performansı için en önemli etkenin 2019’daki seçimler öncesinde gerçekleşecek siyasi gelişmeler olacağını belirtti.

    Fitch halihazırda Türkiye’nin kredi notunu BB+ olarak belirlerken görünümü de durağanda tutuyor.

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikLTD.ŞTİ.’lerde Esas Sermaye Payının Birden Fazla Ortağa Ait Olması Halinde Şirkete Karşı Sorumluluk Kime Ait Olur?
    Sonraki İçerikİştiraklerdeki Ve İş Ortaklıklarındaki Yatırımlara İlişkin Değişiklik Tebliği Yayımlandı!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz