Ana Sayfa SGK EYT kapsamında emeklilik başvurusu yapıldıktan sonraki gün SGDP’li işe giriş yapılabilir mi?

    EYT kapsamında emeklilik başvurusu yapıldıktan sonraki gün SGDP’li işe giriş yapılabilir mi?

    243
    0

    Eyt kapsamında emeklilik müracaatı yapan ( e-devlet kanalıyla ) personelin aynı işyerinde çalışmaya devam etmesi nedeniyle ertesi gün sgdp kolu üzerinden hemen işe giriş bildirgesi verilebilir mi? bunun için belli süre beklemesi mi gerekiyor? sgk sisteminde sorun yaşar mıyız?

    08 koduyla çıkışı yapılan işçinin barkodlu emeklilik tahsis belgesi ile sgdp li olarak işe girişi yapılabilmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikLtd.Şti. ortakları emeklilik başvurusu öncesi sigortalılık hallerinin sonlandırılmasına ilişkin bilgi verecek mi?
    Sonraki İçerik2022 Yılında tasfiyeye giren ve 2023 yılında tasfiyesi sonuçlanan firmanın kurumlar vergisi beyanları ne zaman verilecek?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz