Ana Sayfa SGK Emekli maaşı alırken SGDP’li olarak kısmi çalışma yapılırsa emekli maaşında kesinti olur...

    Emekli maaşı alırken SGDP’li olarak kısmi çalışma yapılırsa emekli maaşında kesinti olur mu?

    362
    0

    Emekli olduktan sonra yani emekli maaşı alırken bir yerde 4A sigortalı çalışmak ayda 7 gün veya tam aldığınız emekli maaşını etkiler mi? Yani artış ya da azalış sağlar mı?

    4a normal yaşlılık aylığı alırken çalışmanız halinde maaşınız kesilmemektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBordrolu (bağımlı) çalışan SMMM emeklilik sonrası kısmi süreli iş sözleşmesi ile çalışmaya devam edebilir mi?
    Sonraki İçerik2023 Yılı defter sınıf değişikliği haddeleri %122,93’lük yeniden değerleme oranına göre hesaplanabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz