Ana Sayfa Muhasebe Eczacı kalfasıyım. SGK’nın fiili hizmet zammından faydalanmak için ne yapmalıyım?

Eczacı kalfasıyım. SGK’nın fiili hizmet zammından faydalanmak için ne yapmalıyım?

1128
0

Eczanede 3213,01 Eczacı Kalfası olarak çalışan personel (kalfalık belgesi var) Fiili Hizmet süresinden faydalanabiliyor mu? Faydalanıyorsa hangi aylar için vermem gerekiyor? Geriye dönük olursa cezası var mı?

Fiili hizmet zammından yararlanmak için SGM ne dilekçe ile başvurunuz. Başvurunuz neticesine göre belge türü 20-60 gün 3213,01 başvuru yapınız. Ancak öncelikle SGM dilekçe verilmesi ve onay alınması gerekmektedir.

 

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Eczacı Kalfası Fiili Hizmet Zammı hakkından faydalanabilir mi?

 

Alıştan iade için düzenlediğimiz Satış faturamızı Bs formunda beyan edecek miyiz?

 

ABD’li ilaç şirketinden dev adım

 

Eczaneler de poşetlerden ücret alacak mı?

 

Eczaneler Her Yıl Stok Sayımı Yapmalı mıdır?

 

 

Önceki İçerikİstirahatli kişilerin tazminat hesabı en son çalışmasının olduğu ücrete göre mi yapılır?
Sonraki İçerikKar Dağıtımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz