Ana Sayfa Haberler Bulgaristan ve Türkiye’yi Hızlı Tren Bağlayacak

Bulgaristan ve Türkiye’yi Hızlı Tren Bağlayacak

702
0
Bulgaristan ve Türkiye’yi Hızlı Tren Bağlayacak

Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi Çerkezköy-Kapıkule Kesimi Yapım Sözleşmesi için anlaşmayı imzaladı. Projenin toplam bedelinin 1,1 milyar euro olacağı ve bu miktarın 275 milyon eurosunun  Avrupa Birliği tarafından  karşılanacağı belirtildi.

Yeni hatta hızları saatte 200 km’yi bulan yük ve yolcu trenleri seferler yapabilecek. Hattın 2022 yılında hazır olması bekleniyor.

Kaynak: https://www.economy.bg/world/view/35449/Visokoskorosten-vlak-shte-svyrzva-Bylgariya-i-Turciya
Yayımlayan: Filibe Ticaret Ataşeliği
 


Kaynak: Ticaret Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikKar payı ödemeleri döviz ve kasadan yapılabilir mi?
Sonraki İçerikYurtdışından getirip satacağımız yazılım programında stopaj ve kdv2 uygulanacak mıyız?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz