Ana Sayfa Vergi Binek araçlara ait sigorta poliçelerinde gider kısıtlaması var mıdır?

    Binek araçlara ait sigorta poliçelerinde gider kısıtlaması var mıdır?

    922
    0
    Binek araçlarda gider kısıtlamasında sigorta ve kasko giderleri gider kısıtlamasına giriyor mu?

    Binek araçlarının sigorta ve kasko giderleri gider kısıtlaması kapsamındadır.



    Binek araç satış karinı yenileme fonunda takip etmeye başladık. Yerine ikinci el araç alabilirsiniz? Yani satın alınacak ikinci el bir aracın amortismanını yenileme fonundan düşebilir miyiz? 

    Yenileme fonunda amortisman giderini kullanabilirsiniz.

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik5811 Kanun kapsamında sermayeye ilave edilen tutarın ortaklara dağıtılması halinde stopaj yapılmayacak
    Sonraki İçerikTasfiyeye halindeki şirket enflasyon düzeltmesi sonucu oluşan sermaye düzeltmesi olumlu farklarının aynı yıllar için oluşan geçmiş yıl zararlarına mahsup edilebilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz