Ana Sayfa Haberler Avrupa Komisyonu Başkanından İtalya çağrısı

Avrupa Komisyonu Başkanından İtalya çağrısı

674
0
Avrupa Komisyonu Başkanından İtalya çağrısı

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile gerçekleştirdiği basın toplantısında İtalya ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Juncker, İtalya ekonomisi hakkında endişeli olduğunu belirterek Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kamu harcamalarını arttırma ve ekonomiyi güçlendirme çağrısında bulundu.

Avrupa Komisyonu Başkanı ayrıca İtalya’nın sosyal harcamaların kapsamını genişleten bütçesinin onaylandığı dönemde Komisyonun, İtalya ekonomisi için 2019’da yüzde 1.2 büyüme beklentisinde olduğunu hatırlattı.

Fakat bu dönemi takip eden aylarda Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı gibi birçok kuruluş, İtalya için büyüme tahminini düşürdü. Teşkilat, İtalyan ekonomisi için yüzde 0.2 büyüme öngörüyor.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikToshiba’nın ismi değişiyor
Sonraki İçerikEczacılık okuyan öğrenicinin eczanelerde yapacağı staj 3308 sayılı kanun kapsamında değerlendirilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz