Ana Sayfa SGK 7252 sayılı SGK teşvikinden faydalanan firmalar 5510 sayılı SGK teşvikinden de faydalanır...

    7252 sayılı SGK teşvikinden faydalanan firmalar 5510 sayılı SGK teşvikinden de faydalanır mı?

    638
    0

    Müşterimizin çalışanlarından 2 kişinin aylık 14 gün kçö’den faydalandılar. Diğer günler çalıştılar. 8.ayda,14 gün için 07252 uygulanacak diğer kalan 16 gün için 00000 kodu seçilecek. Bu 2 kişi 00000 kodu seçildiğinde ,16 gün için herhangi indirim var mı?

    7252 sayılı teşvikle beraber mevcut ayda başka hiçbir indirim kullanılamamaktadır. KÇÖ günlerinizin ortalaması kadar 7252’den yararlanıp kalan günler 0000 koduyla sisteme otomatik düşecektir.

    7252 sayılı teşvikten faydalanmak için sgk sitesinde seçim yapıp iki personeli tanımladım. Fakat muh sgk da böyle bir kanun maddesi yok. Hangi kanunu seçeceğiz?

    Muh SGK da kanun türü başlığı altında bu destek yer almaktadır.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2015 yılına ait vergi incelemeleri 7143 sayılı kanun kapsamına girmekte midir?
    Sonraki İçerikKısa çalışma ödeneğinden faydalanan personellerin raporlu günlerinin bildirimi nasıl yapılmalıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz