Ana Sayfa Vergi Yeni SMMM, 2022 yılının gelir vergisi beyannamesini verebilir mi?

    Yeni SMMM, 2022 yılının gelir vergisi beyannamesini verebilir mi?

    224
    0

    2023 Yılı içi hizmet sözleşmesi yapılan mükellefin 2022 yılı gelir vergisi beyannamesi için sorumluluk durumum nedir? Beyannamenin boş olarak verilmesi uygun olur mu?

    Yıllık beyanname boş olarak verilmez. Bir işletmenin faaliyetinin sonucu kar veya zarar oluşur ve beyanname verilir. 2022 yılında SMMM kim ise beyanname onun tarafından verilir. Sorumluluk almak istiyor iseniz siz de verebilirsiniz.

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBilanço dipnotlarının sonundaki onay tarihi kısmına ne yazılacak?
    Sonraki İçerikŞirket aktifindeki meskenin günlük kiraya verilmesi halinde konaklama vergisi ödenecek mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz