Ana Sayfa Haberler Warner Bros Trump’a dava açtı

Warner Bros Trump’a dava açtı

841
0
Warner Bros Trump’a dava açtı

Dünyanın önde gelen film yapım şirketlerinden Warner Bros, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’a dava açtı.

Söz konusu davanın sebebi ise 2020 seçimlerine yönelik olarak Trump’ın bir hayranı tarafından oluşturulan ve yapım şirketinin Kara Şövalye Yükseliyor filminden Hans Zimmer imzalı müziğin izinsiz kullanıldığı bir video.

Donald Trump’ın söz konusu videoyu Twitter hesabında izinsiz paylaşmasının ardından Warner Bros, videoya yönelik yasal işlemler başlattı.

Akabinde video kaldırıldı ve Trump’ın tweet’i silindi.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGümrük Statü Belgesi Nedir?
Sonraki İçerikFikri ve Sınai Mülkiyet Hakları nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz