Ana Sayfa Muhasebe Ücretsiz izine gönderilen bir personel sonradan çıkışı yapıldığında işsizlik maaşı alabilir mi?

Ücretsiz izine gönderilen bir personel sonradan çıkışı yapıldığında işsizlik maaşı alabilir mi?

1066
0

Ücretsiz izine gönderilen bir personel sonradan çıkışı yapıldığında işsizlik maaşı alabilir mi? arada eksik günler olacak malum son 120 gün eksik gün olmaması gerekiyor.

 

İşsizlik maaşı alma şartları arasında çalıştığınız yerden ayrılmadan önce 120 gün prim ödeyerek çalışmış olmanız da gerekiyor ve son üç yıl içerisinde en az 600 gün işsizlik sigortası primlerinizi ödemiş olmak da gereklidir.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

İşsizlik Maaşı 2019 yılı için ne kadar oldu?

 

İşsizlik Maaşı Hakkında Bilmedikleriniz!!!

 

Kimler İşsizlik Sigortasından Yararlanabilir?

 

Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan Ve Ondan Fazla Çalışanı Bulunan İşyerlerinde İşsizlik Sigortası Primi İşveren Payı Teşvikinden Yararlanılmasına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Tebliğ – 1.1.2019

 

 

Önceki İçerikPoşet beyannamesi internet üzerinden mi verilecek?
Sonraki İçerikPlastik Poşetler barkodlu olmak zorunda mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz