Ana Sayfa Haberler Twitter hisseleri yükseldi

Twitter hisseleri yükseldi

745
0
Twitter hisseleri yükseldi

Sosyal medya platformu Twitter üç aylık bilanço verilerini açıkladı.

Verilere göre Twitter’ın gelirleri yılın ilk üç ayında, geçen yıla oranla yüzde 18 artarak 787 milyar dolara ulaştı.
İstenmeyen reklamların engellenmesi konusunda yapılan çalışmalar ve etkili ürün yerleştirme politikasının Twitter’ın kazancının artmasına yardımcı olduğu düşünülüyor.

Açıklamanın ardından Twitter hisseleri yüzde 13 arttı.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPlastik Poşetlerin Ücretlendirilmesine ilişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar (25.03.2019)
Sonraki İçerikPoşet beyannamesi rehberi – 2019-Nisan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz