Ana Sayfa Haberler Sarp Sınır Kapısı yenilendi

Sarp Sınır Kapısı yenilendi

680
0

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, modernize edilen Sarp Sınır Kapısı’na yönelik açıklamalar yaptı.

Türkiye – Gürcistan sınırında bulunan Sarp Sınır Kapısı’ndan yaklaşık 7 milyon yaya ve 700 bin araç geçiş yapıyor.

Yap-işlet-devret modeliyle yenilenen Sarp Gümrük Kapısı, dünya üzerinde en fazla yaya geçişinin gerçekleştiği sınır kapısı olma sıfatına da sahip.

Konuyla ilgili olarak Bakan Pekcan’ın yaptığı açıklamalar ise şu şekilde:

‘’Refahın ve zenginliğin kapısı, gümrük kapılarıdır. Ticaret ise bunun anahtarı. Burada yaptığımız çalışmalar, ticaretin kolaylaştırılması, geliştirilmesi, gümrük kapılarının modernize olup dijitalleşmesi, şeffaflaşması ve etkinleştirilmesine hizmet etmektedir.”

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAdres nakli yaptığımızda eski faturalarımı nasıl kullanabilirim?
Sonraki İçerikTürkiye’ye 13,2 milyar dolar yatırım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz