Ana Sayfa Vergi Adres nakli yaptığımızda eski faturalarımı nasıl kullanabilirim?

Adres nakli yaptığımızda eski faturalarımı nasıl kullanabilirim?

886
0

Ofisim için adres değişikliği yapacağım. Bunun için daha önce bastırmış olduğum makbuzlardaki adresler için ve yeni kaşe mi yaptırmam lazım?
Matbaadan adreslerin üzerlerini kapatmak için siti kır mı yaptırmam lazım? Güncel ve geçerli olan hangisidir?

 

Adresin üzerine kapatmak için siti kır yapıştırılarak kullanılması daha uygun olur.

 

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Eski bilgi içeren faturayı nasıl kullanabilirim?

 

 

Faturada bulunması zorunlu bilgiler nelerdir?

 

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne düzenlenecek faturalar KDV’den istisna mıdır?

 

 

 

 

Önceki İçerikMerkezi Kayıt Kuruluşunun Kuruluş, Faaliyet, Çalışma ve Denetim Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
Sonraki İçerikSarp Sınır Kapısı yenilendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz