Ana Sayfa Şirketler Samsung’un Başı Yine Dertte!

Samsung’un Başı Yine Dertte!

1290
0

SAMSUNG, RÜŞVET İDDİALARINI REDDEDERKEN ŞİRKETİN VELİAHDI YİNE SORGULANDI!

Güney Kore kökenli “Samsung” şirketi Güney Kore Cumhurbaşkanı PARK GEUN-HYE’ye rüşvet verildiği iddialarını reddetti.

Yolsuzluk skandalı ile ilgili olan soruşturma kapsamında üçüncü kuşak varisi olarak kabul edilen Jay Y. Lee özel savcılar tarafından tekrar sorgulandı.

Seul Yeral Mahkemesi ise, Jay Y. Lee’nin tutuklu yargılanması için kesin bir kanıt olmadığını belirtti.

Lee geçtiğimiz aylarda şirketi babasından sorunsuz devralabilmek için Park Geun-hye’nin bağlantılı olduğu vakıflara milyonlarca dolar rüşvet vermekle suçlanmıştı.

Kaynak: Euronews

Tarih: 16 Şubat 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2016 – Aralık Ayı Sanayi Ciro Endeksi %2,2 Arttı.
Sonraki İçerikBlackberry’den Dünya Devine Dava!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz