Ana Sayfa Şirketler Samsonite’dan Sürpriz Hamle!

Samsonite’dan Sürpriz Hamle!

1365
0

Samsonite, ABD`li online çanta perakendecisi eBags`i 105 milyon dolara satın alıyor.

Samsonite 2017 yılı Mart ayında rakibini 1.8 milyar USD’ye Tumi markasını satın almıştı. Şimdi de şirket Amerikalı USD’ye çanta perakendecisi eBags`i 105 milyon dolara satın alıyor.

Samsonite şirketinin açıklamalarına göre yapılan bu yatırımın, şirket açısından e-ticarette büyüme sağlayacağına ve şirketlerine güçlü bir know-how sağlayacağı yönünde.2017 yılının ikinci çeyreğinde anlaşmanın tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Fortune

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikSamsung’dan Büyük Adım!
Sonraki İçerikWestinghouse Satılıyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz