Ana Sayfa Şirketler Puma’nın Satışları Arttı!

Puma’nın Satışları Arttı!

1768
0

Puma ilk çeyrekte güçlü satışlarından sonra kâr oranını arttırdı!

Alman spor malzemeleri üreticisi Puma ilk çeyrekte yakaladığı güçlü satış rakamlarından sonra kâr oranını arttırdı ve hisseleri %2,5 oranında değer kazandı.

Aynı zamanda Usain Bolt ve Rihanna gibi dünyaca ünlü yıldızların 2016’nın son çeyreğinde Puma markasına verdikleri destekten sonra ilk çeyrekte satışların ve kâr oranının artması bekleniyordu.

Kaynak: Euronews

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikSGK Prim Borcuna Ait Tecil ve Taksitlendirme Devam Ederken Tecil Faizi Oranı Değişirse Hangi Oran Uygulanır?
Sonraki İçerikKümelenme Destek Programının Hedef Kitlesi Nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz